SPLETNE STRANI

Cenik izdelave spletnih strani

Vse spletne strani so pripravljene za SEO optimizacijo, prilagojene za prikaz na mobilnih napravah in vključujejo administracijski vmesnik, ki omogoča urejanje vsebine.

Začetni paket

Krajše spletne strani in spletne vizitke
300€ - 600€
+ DDV
osnovna grafična zasnova
do 3 podstrani
osnovna SEO optimizacija
CMS urejevalnik vsebine
prilagojeno za telefone

Standardni paket

Navadne spletne strani
najbolj priljubljeno
600€ - 1500€
+ DDV
VSE kar je v ZAČETNEM paketu
unikaten dizajn
do 10 podstrani
Google analytics
brezplačna domena (1 leto)
interaktivni elementi
blog vsebine, novice, dogodki
kontaktni obrazci
prijava na e-novice

Premium paket

Spletne aplikacije in spletne trgovine
+1500€
+ DDV
VSE kar je v STANDARDNEM paketu
neomejena vsebina podstrani
programiranje po meri
možnost večjezičnosti
pisanje vsebine
prijava na e-novice in integracija s programom za e-mail marketing

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

V tem primeru moramo izvesti analizo obstoječe spletne strani, da ugotovimo, ali je bolje staro spletno stran prenoviti ali narediti novo. Po pregledu vaše strani vam bomo svetovali glede popravkov, nadgradnje in odprave morebitnih napak.

To je odvisno od tega, kaj želite s spletno stranjo ali trgovino doseči. V kolikor želite prodati čim več izdelkov, potem je najboljša izbira za vas spletna trgovina, ki bo omogočila vašim obiskovalcem enostaven nakup preko spleta. V kolikor želite le podati informacije o svojem podjetju oz. storitvah, potem vam bo zadostovala spletna stran.

 • sodoben dizajn, v skladu s celostno grafično podobo 
 • preglednost in dobra uporabniška izkušnja
 • jasno in privlačno podane informacije
 • prilagojenost za vse naprave
 • hitrost nalaganja strani
 • tehnična dovršenost s poudarkom na varnosti za preprečevanje zlorab in vdorov
 • SEO optimizacija za visoke uvrstitve v iskalnikih

Opis in cene naših paketov si lahko pogledate pod zavihkom Cenik. Cena izdelave spletne strani je v prvi vrsti odvisna od vaših želja in zahtevnosti izdelave. Nekaj dejavnikov, ki vplivajo na ceno: izbira dizajna, zahtevnost izdelave, število podstrani, analitika, dodatne funkcionalnosti, izdelava logotipa idr. 

Najcenejšo spletno stran lahko dobite že za 300 EUR. V tej ceni je vključena t.i. tipska spletna stran s klasičnim, prednastavljenim dizajnom, vključno z nekaj podstranmi za opis ponudbe, predstavitev podjetja, prikaz referenc ter vključitev kontaktnega obrazca za povpraševanje. Prilagodimo tudi barve in pisave, da so usklajene z vašim logotipom.

Po potrditvi ponudbe in podpisu pogodbe o sodelovanju vnaprej plačate 50% vrednosti projekta. Drugo polovico plačate, ko je projekt zaključen in spletna stran objavljena. Možno je tudi obročno plačilo. 

Za pravilno delovanje spletne strani je ključno zanesljivo gostovanje. Ustrezno zaščiteni strežniki bodo zagotovili brezhibno delovanje vaše spletne strani. Mesečni stroški gostovanja znašajo od 5 EUR mesečno. Cena registracije domene znaša približno 15 EUR letno. V kolikor želite, da bo vaše spletno mesto delovalo brezhibno in bo vedno zaščiteno, pa si poglejte našo ponudbo mesečnega vzdrževanja. 

Kaj točno potrebujemo od vas, vam bomo sporočili, ko se dogovorimo, kakšno spletno stran želite in za kateri paket se boste odločili. V večini primerov pa pričakujte, da nam boste posredovali: predvidene vsebine, logotip v elektronski obliki, kvalitetne fotografije in podatke za kontaktne obrazce.

Čas izdelave spletne strani je odvisen od zahtevnosti projekta (število podstrani, obseg vsebin, funkcionalnosti na strani idr.) in tudi tega, kako hitro nam dostavite potrebno gradivo. Ko naročite izbran paket, vam bomo na vaš email poslali pogodbo o sodelovanju in obvestilo o predvidenem roku izdelave. Krajše spletne strani izdelamo predvidoma v 14 dneh, standardne predvidoma v 30 dneh.

V večini primerov uporabljamo WordPress, trenutno najbolj priljubljeno odprtokodno spletno platformo, ki uspešno sledi vsem spletnim trendom. Sistem je uporabniku prijazen in enostaven za uporabo. Lahko vas tudi naučimo, kako lahko vse glavne funkcionalnosti vaše spletne strani urejate kar sami.

Prednost WordPress platforme je v enostavnosti uporabe, tako da boste brez težav sami urejali svojo spletno stran, npr. spreminjali pisave in barve, urejali in oblikovali besedila, dodajali slike in video gradiva. Dostop ter navodila vam posredujemo, ko bo vaša spletna stran dokončana.

So ponavadi preproste, vsebujejo le ključne podatke o izdelku ali podjetju ter številne fotografije in videoposnetke, ki hitro in učinkovito predstavijo izdelek. Njihov glavni cilj je ustvarjanje visokih stopenj konverzije ter zbiranje čim več povpraševanj, in se navadno izkažejo za zelo uspešne.

Sta orodji, namenjeni spremljanju konverzij oz. prometa na vaši spletni strani. Z njuno pomočjo vodite statistiko obiska svoje spletne strani, bolje razumete obnašanje svojih uporabnikov, načrtujete svoje marketinške aktivnosti, analizirate rezultate oglaševalskih kampanj in dosežete boljše spletne rezultate.

Hitro, enostavno in ugodno do nove spletne strani. Kontaktirajte nas še danes!

040 525 797

info@altbit.si

SPLETNE TRGOVINE

Cenik izdelave spletnih trgovin

Spletne trgovine so prilagojene za prikaz na vseh napravah, z vključenim administracijskim vmesnikom za samostojno urejanje vsebine. 

Začetni paket

Manjše spletne trgovine

Standardni paket

Srednje velike trgovine

Premium paket

Spletna trgovina po vaših merah

1200 - 2000€

+ DDV
 
 izdelava Woocommerce trgovine
 do 30 izdelkov
 urejevalnik izdelkov
 statistika prodaje
 plačilo po povzetju ali predračunu

2000 - 3500€

+ DDV
 
 VSE kar je v ZAČETNEM paketu
 unikaten dizajn
 neomejeno število izdelkov
 iskalnik po izdelkih
 Google analytics
 plačilo po povzetju, predračunu, plačilne kartice, PayPal
 integracija sistema za mailing
 akcijske cene, količinski popusti, boni
 ocene in komentarji izdelkov
 prodaja v tujino

+3500€

+ DDV
 
 VSE kar je v STANDARDNEM paketu
 neomejena vsebina podstrani
 programiranje po meri
 možnost večjezičnosti
 povezava z računovodskimi programi

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

 • sodoben dizajn, v skladu s celostno grafično podobo 
 • preglednost in dobra uporabniška izkušnja
 • učinkoviti pozivi k akciji oz. nakupu
 • privlačni in informativni opisi izdelkov, kvalitetne fotografije izdelkov
 • hitrost nalaganja strani
 • enostaven nakupni proces, jasno vidna nakupovalna košarica
 • SEO optimizacija za visoke uvrstitve v iskalnikih

Opis in cene naših paketov si lahko pogledate pod zavihkom Cenik. Cena izdelave spletne trgovine je odvisna od vaših želja in zahtevnosti izdelave. Nekaj dejavnikov, ki vplivajo na ceno: izbira dizajna, število izdelkov, iskalniki izdelkov, zaloga izdelkov, načini plačila, statistika prodaje, obračun DDV in poštnine, integracija z računovodskim programom, analitika, dodatne funkcionalnosti, kuponi za popuste in akcije,  izdelava logotipa idr.

Za preprosto spletno trgovino boste potrebovali domeno (letna registracija, cca. 15 EUR) in zanesljiv strežnik, pri čemer se mesečni stroški gostovanja gibljejo med 10 in 20 EUR. V kolikor želite, da bo vaše spletno mesto delovalo brezhibno in bo vedno zaščiteno, pa si poglejte našo ponudbo mesečnega vzdrževanja. 

Za uspešno prodajo na spletu, potrebujete izdelan poslovni načrt in strategijo spletne prodaje. Za izdelavo spletne trgovine nam boste morali posredovati: vaš logotip, slike, opise in cene izdelkov, cene pošiljanja, predvidene možnosti plačila.

Čas izdelave spletne trgovine je odvisen od zahtevnosti projekta (število podstrani, število izdelkov, plačilni sistemi, povezava z računovodskimi programi idr.) in trenutne zasedenosti programerske ekipe. Ko naročite izbran paket, vam bomo na vaš email poslali pogodbo o sodelovanju in obvestilo o predvidenem roku izdelave. Preproste spletne trgovine izdelamo predvidoma v 30 dneh, zahtevnejše v 90 dneh.

Seveda, na takšen način si prihranite čas z obdelavo naročil. Spletno trgovino lahko enostavno integriramo s priznanimi dostavnimi službami, kot so Pošta Slovenije, GLS, DPD in drugi.

Če uporabljate katerega od računovodskih programov, vam lahko pripravimo vmesnik, ki bo omogočil samodejen prenos artiklov v vašo spletno trgovino. Hkrati bomo uredili redno dnevno posodabljanje cen in zalog. Povezavo z računovodskim programom priporočamo, če je izdelkov res veliko in če pogosto spreminjate prodajni program izdelkov.

VZDRŽEVANJE

Cenik vzdrževanja

Ni obvezno, a TOPLO PRIPOROČENO, v kolikor želite zagotoviti optimalno delovanje svojega spletnega mesta, zaščito pred nezaželenimi vdori in ustvarjanje varnostnih kopij za primere okvar.

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI